Περιγραφή

Πλήρες Κατσικίσιο γάλα σε σκόνη.
Παρασκευάζεται από παστεριωμένο Κατσικίσιο γάλα.

Τυπική Ανάλυση Προϊόντος

ΤΥΠΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ  
Χημική σύσταση
Ολικές πρωτεϊνες (Ν x 6.38) DM%26,0
Λίπος%31,0
Τέφρα%6,4
Υγρασία%max 4,0
Φυσικές ιδιότητες
pH (10% διάλυμα)%6,5
Οξύτητα σε γαλακτικό οξύ%< 0,15
Δείκτης διαλυτότητοςml< 0,1
Καθαρότητα (ADMI)discA/B
Ανίχνευση αγελαδινού γάλακτοςΑπουσία
Μικροβιολογικές προδιαγραφές
Ολικό μικροβιακό φορτίοcfu/g<10.000
Κολιβακτηρίδιαcfu/g< 10
E. colicfu/g<10
Ζύμες & Μύκητεςcfu/g< 50
Σαλμονέλαcfu/25gΑπουσία
Λιστέριαcfu/25gΑπουσία

Συσκευασία

Το πλήρες Κατσικίσιο γάλα σε σκόνη συσκευάζεται σε χάρτινους πολύφυλλους σάκκους επενδεδυμένους εσωτερικά με φύλλο πολυαιθυλενίου, καθαρού βάρους 20 Kg.
Παραδίδεται σε παλέττες διαστάσεων 110 x 120 cm συνολικού βάρους 1.000 Kg.

Συνθήκες διατήρησης

Το πλήρες Κατσικίσιο γάλα σε σκόνη πρέπει να διατηρείται σε κλειστούς σάκκους σε δροσερό και ξηρό χώρο (20°C, 60% Σ.Υ.) απαλλαγμένο από έντονες οσμές. Δεν πρέπει να εκτείθεται απευθείας στο ηλιακό φως και οι σάκκοι να μην έρχονται σε άμεση επαφή με τους τοίχους και το πάτωμα.

Ημερομηνία λήξης

Στις παραπάνω συνθήκες, το πλήρες Κατσικίσιο γάλα σε σκόνη διατηρείται άριστα τουλάχιστον για ένα έτος από την ημερομηνία παραγωγής.

Σημείωση

Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από στατιστική επεξεργασία δεδομένων της παραγωγής του Κατσικίσιου γάλακτος σε σκόνη.
Η εμπορική ευθύνη της εταιρείας μας συνίσταται στην προμήθεια προϊόντων που είναι σύμφωνα με τις παραπάνω προδιαγραφές. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του προϊόντος με τις προδιαγραφές και εφ’ όσον τούτο μας κοινοποιηθεί έγκαιρα και γίνει αποδεκτό από την εταιρεία μας, η ευθύνη μας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην αντικατάσταση των μη συμμορφούμενων παρτίδων του προϊόντος. Κακή χρήση του προϊόντος δεν δεσμεύει την εταιρεία μας έναντι οποιασδήποτε απαίτησης. Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της χώρας στην οποία χρησιμοποιείται.
Goat Milk Powder